Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Verkopen Almere

Ben je van plan een huis te gaan (ver)kopen in Almere? Dan bent je vast en zeker op zoek naar een makelaar. Kijknaarhuizen kan je hierbij uitstekend van dienst zijn. Bij ons komen de makelaar, koper en verkoper van een woning op één platform samen. Onze makelaars zijn regionaal actief en kennen de huizenmarkt in Almere als geen ander. Hierdoor kunnen zij jou volledig ontzorgen. Zoek dus niet verder want de beste makelaars in Almere vind je op kijknaarhuizen.nl

Op zoek naar een makelaar in Almere?

Bent u op zoek naar een makelaar in Almere? Dan ben je bij kijknaarhuizen aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat er bij de verkoop van je huis een hoop komt kijken. Zaken waar je waarschijnlijk nog nooit mee te maken hebt gehad. Je kunt daarbij denken aan het opstellen van een taxatierapport, het vaststellen van de verkoopprijs, zorgen dat de woning er zo goed mogelijk uitziet voor de verkoop en het onderhandelen met een eventuele koper. Onze regionale makelaars in Almere kennen de omgeving en de markt zeer goed. Daardoor kunnen zij je bijstaan in de benodigde stappen.

Professionele hulp van een makelaar in Almere

Bij kijknaarhuizen vinden we oprechte aandacht voor onze klanten een zeer belangrijk onderdeel van ons takenpakket. Wij zullen je dan ook met raad en daad terzijde staan. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat je wellicht nog tal van vragen hebt. Een huis (ver)kopen in Almere is natuurlijk niets iets wat je dagelijks doet. Wij kunnen al je vragen uitgebreid beantwoorden en je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Op elk vlak bieden wij professionele hulp. Of het nu gaat om de taxatie van de woning, de financiering óf de onderhandelingen met een potentiële koper.

Kijknaarhuizen voor een voorspoedig verkooptraject

Voor iedere opdracht wordt er een gerichte verkoopstrategie ontwikkeld, om de zichtbaarheid op de huizenmarkt te vergroten. Kijknaarhuizen werkt enkel met gecertificeerde makelaars. Onze service bieden wij al aan voor een eenmalig bedrag van slechts €990,-. Liever in drie of vijf maanden betalen? Ook dat is mogelijk. Wij bieden tevens een geld-terug-garantie als jouw woning niet binnen 12 maanden wordt verkocht. Wij hebben service dan ook hoog in het vaandel staan!

Contact opnemen met kijknaarhuizen

Bent je van plan een huis te (ver)kopen in Almere en wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt hiervoor het contact formulier invullen of ons bellen op 06-51181746. We helpen je graag met een succesvolle verkoop van je huis of woning in Almere. Liever direct verkopen? Maak vandaag nog een account aan.

Neem contact op chevron_right

Veelgestelde vragen

Ben je ontevreden zijn over de ontvangen biedingen, dan mag je de biedingsperiode verder verlengen totdat de woning verkocht is. Hierbij zijn geen extra kosten verbonden. Integendeel, wij staan je graag met raad en daad terzijde, totdat je woning is verkocht.

Bij ons worden de onderhandelingen vervangen door ons online biedsysteem. Hier kunnen potentiële kopers niet alleen hun bod uitbrengen maar ook de voorwaarden waaronder het bod gedaan wordt doorgeven. Na de sluiting van de periode waarin biedingen worden uitgebracht, nemen wij contact op met de verkoper om de ontvangen biedingen te bekijken. De verkoper maakt vervolgens de keuze welk bod met welke voorwaarden het beste bij hem of haar passen. Aan de hand van de keuze nemen wij contact op met de bieder om tot een overeenkomst te komen.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead