Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Huizenplatform voor verkopers, kopers en makelaars

De huidige huizenmarkt kenmerkt zich door hectiek en dynamiek waarbij de markt zelf ook nog eens ondoorzichtelijker geworden is. Daarnaast is er vaak onduidelijkheid over biedingen en ligt de makelaarswereld ook nog eens geregeld onder vuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de consument steeds sceptischer is bij de aan-of verkoop van een huis.

Daar willen we bij kijknaarhuizen.nl verandering in brengen. Wij vinden dat de aan- of verkoop van een huis een positieve ervaring moet zijn en geen kopzorgen met zich mee moet brengen. Bij ons staan klantvriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Hoewel we weinig aan de hectiek en dynamiek kunnen veranderen, kunnen we er wel voor zorgen dat het hele koopproces een stuk transparanter wordt. Dit doen we door ons online biedplatform.

Gratis advies chevron_right

Waarom kijknaarhuizen.nl?

Als je van plan bent je huis te verkopen, wil je ondersteund worden door iemand die verstand van zaken heeft. Je huis verkopen is niet iets wat je dagelijks doet.

Daardoor beschik je waarschijnlijk niet over de juiste kennis om de verkoop tot een succes te maken, laat staan over de juiste juridische kennis op dit gebied.

Daarom werken wij bij kijknaarhuizen.nl uitsluitend met topmakelaars (NVM, VBO, Vastgoedpro of VastgoedCert) zodat je zeker weet dat je het juiste advies krijgt. Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats!

Bovendien werken we samen met regionale makelaars die goed op de hoogte zijn van wat er op de lokale markt gebeurt. En als je kiest voor het All-in Extra Zekerheid pakket en je huis is om welke reden dan ook niet binnen 12 maanden verkocht, dan heb je bij ons een unieke geld-terug-garantie!

Voor wie?

Wij presenteren ons als ‘Huizenplatform voor verkopers, kopers en makelaars’. Wat houdt dat in?

  • Verkopers kunnen op onze site hun huis te koop aanbieden via een lokale topmakelaar
  • Potentiële kopers kunnen via onze site een bezichtiging afspreken met een verkoper c.q. makelaar
  • Kopers kunnen via kijknaarhuizen.nl een lokale aankoopmakelaar inschakelen
  • Iedereen die geïnteresseerd is in de huizenmarkt kan door kijknaarhuizen.nl op de hoogte worden gehouden, via de website of via de nieuwsbrief
  • Kopers kunnen via kijknaarhuizen.nl in contact komen met een hypotheekadviseur, taxateur of notaris

De ultieme klantbeleving, service én kwaliteit

We zijn ervan overtuigd dat we met onze focus op de ultieme klantbeleving een positieve impact kunnen hebben op de woningmarkt. We garanderen een eerlijk en transparant verkoopproces voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt, zodat je een positieve en waardevolle ervaring hebt bij het kopen of verkopen van je woning.

Onze normen en waarden zijn gebaseerd op eerlijkheid, transparantie en de ultieme klantbeleving. Dit zie je terug in alles wat we doen. Jouw beleving staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team is altijd bereikbaar en staat je vriendelijk en deskundig te woord. Bij kijknaarhuizen.nl is er altijd een oplossing.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead