Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Verkopen

Voor slechts 999,- eerlijk en transparant je huis of woning laten verkopen door een top makelaar? Via ons platform kijknaarhuizen.nl brengen wij je in contact met een top makelaar bij jou in de buurt. Wij hebben klanttevredenheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Bij ons betaal je ook altijd een vast laag tarief. Zo weet je direct waar je aan toe bent en scheelt het je een hoop geld bij het verkopen van je woning.

Gratis advies chevron_right Start verkoop chevron_right

Ons proces. Stap voor stap.

 1. Na aanmelding bij kijknaarhuizen.nl beantwoorden we al je eventuele vragen en brengen je daarna in contact met een van onze makelaars.
 2. Een van onze lokale topmakelaars (NVM, VBO, Vastgoedpro of VastgoedCert) komt bij je langs om de woning op te nemen.
 3. Je ontvangt van je makelaar een uitgebreid advies over het best passende biedproces en de juiste prijsstelling, maar je bepaalt uiteraard zelf.
 4. Je makelaar zorgt voor professioneel beeldmateriaal.
 5. Je makelaar presenteert je woning onder andere op Funda, sociale media, de eigen website en op kijknaarhuizen.nl.
 6. Geïnteresseerden kunnen nu je woning komen bekijken, op afspraak via je makelaar of tijdens een open huis.
 7. Kopers kunnen via ons biedplatform hun bod uitbrengen.
 8. Samen met de makelaar beoordeel je de biedingen op basis van gunning.
 9. Zodra er een deal is zorgt de makelaar voor onder andere de koopovereenkomst en de eindinspectie.
 10. De notaris zorgt voor de overdracht en wikkelt alles verder correct voor je af.

Online bieden op 4 manieren

Bij kijknaarhuizen.nl kun je als verkoper kiezen uit verschillende biedprocessen, zodat je verzekerd bent van de beste opbrengst:

 • Open met einddatum
  Iedereen kan zien wanneer en wat er geboden is. Op de einddatum wordt besloten op welk bod wordt ingegaan.
 • Open zonder einddatum
  Iedereen kan zien wat er geboden is. De verkoper kan op elk moment en voor elk bod beslissen of hij tot verkoop wil overgaan.
 • Gesloten met einddatum
  Biedingen zijn niet voor iedereen zichtbaar. Op de einddatum wordt besloten op welk bod wordt ingegaan.
 • Gesloten zonder einddatum
  Elk bod wordt voorgelegd aan de verkoper, die vervolgens kan beslissen of er op het bod wordt ingegaan.

De verkoper beslist uiteindelijk zelf aan wie hij wil verkopen. Het is dus niet verplicht om de woning te verkopen aan de bieder met het hoogste bod.

 

Ons biedproces

Onze werkwijze is uniek door het gebruik van ons online biedplatform. Hiermee kunnen eventuele kopers heel gemakkelijk hun bod op jouw huis uitbrengen. Dit maakt het biedproces transparant, wat aansluit bij de wensen van potentiële kopers. Bovendien geeft het, bij open biedprocessen, kopers de kans om opnieuw een bod uit te brengen nadat ze zijn overboden.

Hierdoor verkoop je als verkoper voor het hoogst mogelijke bedrag. Daarnaast kun je als verkoper meteen zien onder welke voorwaarden het bod gedaan is. Zo kun jij je woning verkopen tegen het beste bod en onder voorwaarden die voor jou interessant zijn.

Kies het pakket dat bij jou past

Je huis verkopen hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij kijknaarhuizen.nl hanteren we het Basis Full Service pakket van € 999,-, dat je zelfs ook in 3 maandfacturen kunt betalen.

Daarnaast hebben we het All-in Extra Zekerheid pakket voor € 1.299,-.  Dit pakket heeft extra opties zoals*: geen intrekkingskosten na 3 kalendermaanden, extra marketing indien je woning niet verkocht is na 6 kalendermaanden en zelfs een geld-terug-garantie indien de woning 12 kalendermaanden na plaatsing op Funda nog steeds te koop staat.

Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief dan krijg je het All-in Extra Zekerheid pakket met een speciale introductiekorting van € 200,-! Je betaalt dan slechts € 1.099,-!

*Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de pakketten

Basis Full Service

Altijd een topmakelaar

+

Altijd in de buurt, veel lokale marktkennis

+

Vaste lage prijs, geen verrassingen

+

Full service van hoge kwaliteit

+

Volledige transparantie door het biedlogboek


999,- in 1 keer betalen Kies
350,- in 3 keer betalen Kies
All-in Extra Zekerheid incl. korting

Alles uit het Basis Full Service pakket

+

Geen intrekkingskosten na
3 kalendermaanden

+

Gratis extra marketing na
6 kalendermaanden

+

Geld-terug-garantie na
12 kalendermaanden


1099,- in 1 keer betalen Kies
383,- in 3 keer betalen Kies
All-in Extra Zekerheid

Alles uit het Basis Full Service pakket

+

Geen intrekkingskosten na
3 kalendermaanden

+

Gratis extra marketing na
6 kalendermaanden

+

Geld-terug-garantie na
12 kalendermaanden


1299,- in 1 keer betalen Kies
450,- in 3 keer betalen Kies

Veelgestelde vragen

Ben je ontevreden zijn over de ontvangen biedingen, dan mag je de biedingsperiode verder verlengen totdat de woning verkocht is. Hierbij zijn geen extra kosten verbonden. Integendeel, wij staan je graag met raad en daad terzijde, totdat je woning is verkocht.

Bij ons worden de onderhandelingen vervangen door ons online biedsysteem. Hier kunnen potentiële kopers niet alleen hun bod uitbrengen maar ook de voorwaarden waaronder het bod gedaan wordt doorgeven. Na de sluiting van de periode waarin biedingen worden uitgebracht, nemen wij contact op met de verkoper om de ontvangen biedingen te bekijken. De verkoper maakt vervolgens de keuze welk bod met welke voorwaarden het beste bij hem of haar passen. Aan de hand van de keuze nemen wij contact op met de bieder om tot een overeenkomst te komen.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead