Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Verkoopmakelaar

Het verkopen van een huis is specialistisch werk waar veel ervaring en expertise bij komt kijken. Je kunt ervoor kiezen om het hele proces zelf uit te voeren, maar het is vaak verstandiger om je te laten ondersteunen door een verkoopmakelaar. Deze beschikt over de noodzakelijke vakkennis en kan je volledig ontzorgen op gebieden waar je zelf minder kennis van hebt. Op kijknaarhuizen.nl komen verkoopmakelaars, kopers en verkopers samen.

Waarom een verkoopmakelaar in de arm nemen?

De huidige huizenmarkt is hectisch en dynamisch. Daarom moeten er soms snelle en weloverwogen beslissingen genomen worden als je de woning tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden wilt verkopen. Een goede verkoopmakelaar heeft de benodigde know-how in huis om je bij te staan en is dan ook een grote toegevoegde waarde in het volledige traject van de verkoop van je woning.

Wat een verkoopmakelaar voor je kan betekenen

Een verkoopmakelaar kan je al direct ondersteunen bij de voorbereiding op het verkopen van een woning of bedrijfspand. Hij of zij zal zeker met je meedenken bij het bepalen van de prijs van de woning en samen met jou de keuze maken op welke manier de woning aan de geïnteresseerden gepresenteerd wordt. 

Deze keuzes zullen vaak afhangen van de situatie op de lokale markt. De omgevingsfactoren spelen soms een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs en de wijze waarop een woning op de markt wordt gezet. Een verkoopmakelaar die lokaal actief is, kan jou hier perfect in adviseren. Jouw verkoopmakelaar weet immers hoe de huizenmarkt er in de omgeving uit ziet.

Waarom verkopen via  kijknaarhuizen.nl?

Wij snappen als geen ander dat het vinden van een goede en betrouwbare verkoopmakelaar een hele lastige opgave is. De kranten staan vol met verhalen over makelaars die de prijs opdrijven, elkaar de te verkopen woningen toespelen en ga zo maar door. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen hun twijfels hebben over het verkopen van een huis via een verkoopmakelaar. Daar willen we met kijknaarhuizen.nl verandering in brengen. Wij zijn daarom een platform voor verkoopmakelaars, kopers en verkopers. Kijknaarhuizen.nl werkt enkel met (regionale) betrouwbare, gecertificeerde makelaars. Voor slechts €999,- kun jij je huis via ons platform verkopen. Dit bedrag is ook te betalen in 3 facturen van €350,-.

Garanties voor een verkoper

Daarnaast kun je kiezen voor extra zekerheid met ons All-in Extra Zekerheid pakket.

1. Je betaalt geen intrekkingskosten als jouw woning langer dan 3 kalendermaanden te koop staat.

2. Is jouw huis niet verkocht na 6 kalendermaanden? Dan voeren wij kosteloos extra marketingwerkzaamheden door.

3. Bij kijknaarhuizen.nl heb je tevens een geld terug garantie als jouw woning niet binnen 12 kalendermaanden wordt verkocht.

Daarbij staat service centraal en is deze altijd kwalitatief hoogwaardig.

Meer weten?

Heb je nog vragen of weer je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 085-080 10 60 of via email info@kijknaarhuizen.nl. Uiteraard kun je ook heel gemakkelijk een account aanmaken op onze website.

"*" indicates required fields

Hidden
Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead