Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

VastgoedPRO Makelaar

VastgoedPRO is na de NVM en VBO de derde vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van makelaars en taxateurs. Of je nu in zee gaat met een NVM makelaar of een VastgoedPRO makelaar, daar merk je als consument verder weinig tot niets van. Ook VastgoedPRO makelaars zijn goed opgeleid en echte professionals in hun vakgebied. Het voornaamste verschil tussen VastgoedPRO en de andere twee organisaties is de wijze waarop de organisatie is ingericht. Het betreft hier geen brancheorganisatie maar een beroepsvereniging.

Wat kun je verwachten van een VastgoedPRO makelaar?

Binnen ons platform werken wij veel samen met verschillende gecertificeerde makelaars. Door te kiezen voor kijknaarhuizen.nl kun je zo heel voordelig een woning (ver)kopen. Geniet van onze service en diensten voor het eenmalige bedrag van slechts €990,-. Liever verspreid over drie of vijf maanden betalen? Ook dat is mogelijk. 

VastgoedPRO makelaars hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat is ook precies waarom kijknaarhuizen.nl samenwerkt met deze lokale professionals. Leden van VastgoedPRO krijgen toegang tot diverse tools om hun dienstverlening te verbeteren. Daarnaast is er ook een erecode waar alle leden zich aan moeten houden. Door aangesloten professionals te verplichten om opleidingen te volgen kun je als klant rekenen op een service met een berekenbare kwaliteit. De leden hebben echter wel de vrijheid om zelf hun eigen persoonlijke visie in hun werk te leggen.

De voordelen van een VastgoedPRO makelaar

Indien je je woning verkoopt, is het verstandig een gecertificeerde makelaar, zoals een VastgoedPRO makelaar, in te schakelen. Sinds 2001 is makelaar namelijk een vrij beroep. Dat wil zeggen dat iedereen die dat wil zich makelaar mag noemen. Bij een VastgoedPROmakelaar kun je er echter op vertrouwen dat deze goed is opgeleid en dat hij of zij een degelijke kennis van het vakgebied heeft. Het verkopen van je huis laat je natuurlijk niet zomaar aan iemand over. Een ander voordeel van een VastgoedPRO makelaar is dat je ergens op terug kunt vallen, mocht je een geschil krijgen. VastgoedPRO heeft namelijk een eigen onafhankelijke geschillen- en tuchtrecht afdeling.

Is een makelaar verplicht bij de verkoop van een woning?

Een makelaar in de arm nemen als je je woning wilt gaan verkopen is zeker niet verplicht. Er zijn tegenwoordig ook mogelijkheden om dit zelf te doen. Het brengt echter een hoop voordelen met zich mee om je wel te laten bijstaan door een makelaar. Een huis (ver)kopen is namelijk iets wat je niet dagelijks doet waardoor je zomaar zaken over het hoofd kunt zien. Een makelaar weet als geen anders dat er bij de verkoop van een huis een hoop komt kijken.

Contact opnemen

Bij kijknaarhuizen komen makelaars, kopers en verkopers samen. Heb je vragen of wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op (085) 080 10 60 of via email: info@kijknaarhuizen.nl

Neem contact op chevron_right

Veelgestelde vragen

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead