Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

NVM Makelaar

Voordat je een huis verkoopt, is het aan te raden om een aantal makelaars te vergelijken. Hierbij is het goed om een aantal afwegingen te maken. Bijvoorbeeld welke makelaarsdiensten je wilt gaan afnemen, of je eventueel zelf werkzaamheden wilt uitvoeren om je huis te verkopen en hoeveel makelaarskosten je ongeveer kwijt wilt zijn. Vaak zijn er namelijk meerdere makelaars waaruit je kunt kiezen en allemaal hanteren zij een ander dienstenpakket en ook een andere courtage. Misschien heb je wel eens iets over een NVM makelaar gehoord.

Wat is een NVM Makelaar?

Kijknaarhuizen.nl werkt samen met NVM makelaars. De NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) is de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen in Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein. Bij deze vereniging zijn meer dan 4.100 NVM makelaars en taxateurs aangesloten. Deze zogenaamde NVM makelaars zijn onderverdeeld in vakgebieden en regio’s. De NVM vormt een netwerk van makelaars met een zekere kwaliteit. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid van de beroepsgroep. Dit doen zij onder meer door permanente opleidingen en bijscholingen onder haar leden verplicht te stellen. Op deze manier moet ieder lid voldoen aan hoge opleidingseisen.

Erecode NVM makelaars

Het NVM-lidmaatschap houdt ook in dat leden zich dienen te houden aan de zogenaamde NVM-erecode. Deze code is gezamenlijk vastgesteld door de NVM-leden. Hierin staan afspraken op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

De interne rechtspraak van de NVM zorgt er ook voor dat NVM-leden aan de kwaliteitsnormen blijven voldoen. Van alle beëdigde makelaars is 80% lid van de NVM. Het lidmaatschap is niet voor een heel kantoor af te sluiten. Men is altijd lid op persoonlijke titel. Indien je dus een NVM makelaar inschakelt, kun je er van uit gaan dat service en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Woning verkopen

Indien je je woning verkoopt, is het verstandig om kijknaarhuizen.nl in te schakelen. Wij zijn namelijk een biedingsplatform waar koper, verkoper en makelaar samenkomen. Bij kijknaarhuizen.nl kun je er op vertrouwen dat de aangesloten makelaar goed is opgeleid en dat hij of zij een degelijke kennis van het vakgebied heeft. Het verkopen van uw huis laat je natuurlijk niet zomaar aan iemand over. Maak een account aan en geniet van onze diensten voor een eenmalig bedrag van €990,-. Liever in drie of vijf maanden betalen? Ook dat is mogelijk. 

Profiteer van: 

  • Geen intrekkingskosten na 4 kalendermaanden.
  • ​Huis niet verkocht na 9 kalendermaandenKosteloos extra marketing (onder voorwaarden)​
  • Geld-terug-garantie indien huis na 12 kalendermaanden niet is verkocht.​

Doorlopende actie:​ bovenstaande is kosteloos (dus €250,- korting) indien verkoper zich inschrijft voor de maandelijkse e-mail nieuwsbrief. Eventueel betaling in 3 maandfacturen van €330,- of 5 maandfacturen van €220,-

Hulp nodig?

Je zult merken dat er nogal wat specialistische kennis komt kijken bij het aan of verkopen van je huis. Kunnen we je daarbij helpen? Neem vrijblijvend contact met kijknaarhuizen op om je mogelijkheden af te stemmen. Wij werken samen met regionale VBO makelaars waarbij service hoog in het vaandel staat. Daarnaast bieden wij een geldteruggarantie als jouw woning niet binnen 12 maanden wordt verkocht.

Neem contact op chevron_right

Veelgestelde vragen

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead