Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Makelaar Lelystad

Heb je besloten je huis te gaan verkopen in Lelystad? Neem dan zeker even een kijkje op de website van kijknaarhuizen.nl. Voor het eenmalige bedrag van slechts €990,- kun jij gebruik maken van onze uitgebreide service. Onze gecertificeerde makelaars kennen de markt in Lelystad en omgeving als geen ander en door de jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze je kunnen helpen bij het succesvol verkopen van jouw woning.

Woning verkopen met een makelaar in Lelystad

Als je besloten hebt om je woning in Lelystad te gaan verkopen, zul je al snel ontdekken dat hier een hoop bij komt kijken. Wat dacht je van een taxatierapport opstellen en het vaststellen van de verkoopprijs? Onze makelaars in Lelystad kennen de markt in deze omgeving en weten als lokale makelaar precies wat er allemaal bij komt kijken als je je woning te koop zet. Daar komt bij dat de makelaars die met kijknaarhuizen samenwerken, alle benodigde stappen voor je uit handen nemen. Zo wordt ervoor gezorgd dat er professionele foto’s voor de verkoop worden gemaakt en natuurlijk een duidelijke plattegrond wordt vormgegeven.

Gecertificeerde makelaar in Lelystad

Wij weten als geen ander, dat een huis of woning (ver)kopen niet over één nacht ijs gaat. Wij zetten dan ook graag dat stapje extra voor je. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We beschikken over diverse netwerken om je woning onder de aandacht te brengen. Tevens gaan we actief op zoek naar potentiële kopers en plaatsen we jouw woning natuurlijk op ons biedingsplatform. Dit leidt altijd tot de beste opbrengt. Daarnaast worden er nieuwe markten aangeboord om de verkoop te stimuleren. Dit allemaal onder begeleiding van een gecertificeerde makelaar.

Extra garanties voor de verkoper​

Voor slechts €250,- extra bieden we bij Kijk Naar Huizen extra garanties voor de verkoper, zoals:

  • Geen intrekkingskosten na 4 kalendermaanden.​
  • Huis niet verkocht na 9 kalendermaanden? Kosteloos extra marketing (onder voorwaarden)​
  • Geld-terug-garantie indien huis na 12 kalendermaanden niet is verkocht.​

Doorlopende actie:​ bovenstaande is kosteloos (dus €250 ,- korting) indien verkoper zich inschrijft voor de maandelijkse e-mail nieuwsbrief. Eventueel betaling in 3 maandfacturen van €330,- of 5 maandfacturen van €220,-

Contact opnemen met Kijk Naar Huizen

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze gecertificeerde makelaars? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen of ons bellen op 0651181746. We helpen u graag met een succesvolle verkoop van je huis.

Neem contact op chevron_right

Veelgestelde vragen

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead