Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Makelaar Diemen

Op zoek naar een makelaar in Diemen? Dan zit je hier goed! Of je nu een huis wil kopen of juist verkopen, wij helpen jou graag verder en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Met ons platform voor verkopers, kopers en makelaars zorgen wij voor een eerlijk en transparant proces en de ultieme klantbeleving.

Waarom kiezen voor een makelaar in Diemen?

Het kiezen van de juiste verkoopmakelaar kan een belangrijke stap zijn in het succesvol verkopen van je huis. Hoewel de huizenmarkt zich momenteel kenmerkt als een hectisch en dynamische markt, zijn wij ervan overtuigd dat een huis aan- of verkopen een positieve ervaring met zich mee moet brengen, zonder gedoe.

We werken samen met makelaars in Diemen die goed op de hoogte zijn met wat er op de lokale markt gebeurd. Wel zo handig! Een huis kopen of verkopen is immers niet iets wat je dagelijks doet. Om deze reden vinden wij het zeer belangrijk dat je ondersteund wordt door iemand met de juiste, lokale marktkennis.

De goedkoopste verkoopmakelaar uit Diemen

Je huis verkopen hoeft helemaal niet duur te zijn, zoals veel mensen denken. Bij Kijknaarhuizen.nl hanteren we de keuze uit drie verschillende vaste pakketten. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan of voor extra kosten. Met ons basispakket bieden we de juiste expertise door het gehele verkoopproces heen. Dit is verder uit te breiden met verschillende garanties en mogelijkheden.

Slim advies en een duidelijke strategie

Het begint natuurlijk met het bespreken van de strategie en het advies over de juiste prijsstelling en de keuze van het biedproces. Vervolgens regelt onze verkoopmakelaar in Diemen alle opstartkosten, de bezichtigen, de onderhandelingen, het opstellen van de koopacte, de eindinspectie en gaat zelfs mee naar de notaris om de verkoop helemaal af te ronden.

De ultieme klantbeleving, service én kwaliteit

In het traject word je volledig begeleid, door een van onze erkende makelaars in Diemen. Bij Kijknaarhuizen.nl staan we voor kwaliteit, transparantie en de ultieme klantbeleving. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt rekenen op de expertise van onze verkoopmakelaar uit Diemen.

Onze werkwijze is volledig hierop gebaseerd en is uniek door het gebruik van ons online biedplatform. Kopers kunnen gemakkelijk hun bod op jouw huis uitbrengen, waardoor het proces transparant is. Verkopers hebben de keuze uit verschillende biedprocessen. Bij een open bieding kan iedereen zien wanneer en wat er geboden is en bij een gesloten bieding is deze niet zichtbaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Van plan om een nieuwe woning te kopen of verkopen in Diemen en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? De makelaars van kijknaarhuizen.nl staan graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead