Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Aankoopmakelaar

Veel mensen vragen zich af wat een makelaar doet in het traject van het kopen van een huis. In het verleden maakte alleen de verkopende partij gebruik van de diensten van een makelaar. Tegenwoordig wordt er echter ook vaak een aankoopmakelaar in het traject betrokken. Dit roept bij veel mensen de vraag op wat voor toegevoegde waarde een aankoopmakelaar kan leveren en of het de investering waard is om gebruik te maken van de diensten van een aankoopmakelaar. Maak vandaag nog een account aan via onze website en ontdek de voordelen.

Kijknaarhuizen.nl voor een geschikte aankoopmakelaar

Heb je een interessante woning via ons platform ontdekt? Voor het eenmalige bedrag van slechts €995,- geniet je van onze extra service. Je kan in één keer betalen of 3 x €349,- of 5 x € 219,-. Onze aangesloten aankoopmakelaar helpt jou tijdens het proces. Deze expert zal een waardevolle bijdrage voor je kunnen leveren op de gebieden waarin je minder thuis bent. Bij kijknaarhuizen.nl vind je in no time een geschikte aankoopmakelaar in jouw regio. Op ons platform komen koper, verkoper en (aankoop)makelaar namelijk eenvoudig bij elkaar. Wij werken alleen samen met de beste gecertificeerde aankoopmakelaars. Hierdoor kunnen we een kwalitatief hoogwaardige service garanderen.

De taken van aankoopmakelaars

Een aankoopmakelaar kan je vanaf het allereerste bezoek aan een te koop staande woning bijstaan. Hierbij zullen aankoopmakelaars met je meekijken naar de staat van het huis en het prijskaartje wat daaraan hangt beoordelen. Een aankoopmakelaar zal immers met een objectieve blik de woning bekijken. Waar jij of jullie in je enthousiasme wellicht belangrijke aandachtspunten over het hoofd ziet, zal deze expert door zijn of haar vakmanschap en ervaring sneller bepaalde belangrijke zaken ontdekken. Ook voor de juridische afwikkeling is het fijn om een aankoopmakelaar in de arm te hebben. Een koopcontract staat immers vol met juridisch jargon wat voor iemand die hier niet in thuis is, moeilijk te begrijpen kan zijn.

Op zoek naar een woning in de regio? Een aankoopmakelaar helpt!

Naast een waardevolle ondersteuning bij het kopen van een woning, kan een aankoopmakelaar je ook in een eerder traject van dienst zijn. Als je op zoek bent naar een woning in de regio kan een aankoopmakelaar van kijknaarhuizen.nl je zeker helpen. Deze expert heeft immers een groot netwerk in de buurt en is vaak goed op de hoogte van informatie die een buitenstaander niet weet. Als jij aan onze aankoopmakelaar je woningwensen kenbaar maakt, zal deze persoon zeker aan je denken als er een geschikt huis te koop komt. Er gaan soms letterlijk deuren voor je open die voor andere gesloten blijven. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

"*" indicates required fields

Hidden
Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead