Gratis adviesgesprek? Bel ons op 085-080 10 60

Aankoopmakelaar NVM

Een aankoopmakelaar NVM kan je met raad en daad terzijde staan als je een huis wilt gaan kopen. Veel mensen vragen zich af of een aankoopmakelaar wel van toegevoegde waarde is, maar als het koopproces eenmaal opgestart is, komen zij er toch vaak achter dat dit zeker geen overbodige luxe is. Een aankoopmakelaar is namelijk een “ervaringsdeskundige” die aan joúw kant staat, en jouw belangen kan behartigen. Door de inzet van een NVM aankoopmakelaar bouw je een stuk zekerheid in dat je een juiste prijs zult betalen voor de woning die je op het oog hebt. Wil jij een bod uitbrengen op een woning via ons platform? Wacht niet langer en profiteer voor slechts €999,- van onze diensten.

Geld besparen door een NVM aankoopmakelaar

Door te kiezen voor een NVM aankoopmakelaar via kijknaarhuizen.nl kun je veel geld besparen. Een gecertificeerde aankoopmakelaar onderscheidt zich door een uitstekende vakkennis, een goede overtuigingskracht en een omvangrijke kennis van vraag- en aanbod binnen het gebied. Dit is van groot belang zijn als je op zoek bent naar een nieuw huis. Je zult hier niet alleen profijt van hebben bij het vinden van een geschikt huis, maar ook bij de aankoop van deze woning. Het is een investering die zichzelf kan terug verdienen.  

Makelaar NVM ter ondersteuning bij het aankopen van een huis

De aankoopmakelaar NVM kan de markt voor je in de gaten houden en je waarschuwen als er een geschikte woning vrijkomt. Daarnaast komt de aankoopmakelaar met je mee bij de eerste bezichtiging. De NVM makelaar kan met een objectieve blik de woning inspecteren en een uitstekende inschatting van de waarde van de woning maken. Onze NVM makelaars zijn door hun scholing en jarenlange ervaring namelijk echte ervaringsdeskundigen. De aankoopmakelaar weet vaak de juiste gerichte vragen te stellen waardoor deze een goed standpunt in kan nemen.

De juiste makelaar voor het aankoopproces van een woning

De vraag is echter wel welke aankoopmakelaar de juiste persoon is om je te ondersteunen tijdens het aankoopproces. Je zult ervaren dat het lastig is om te kiezen, omdat niet iedere makelaar een duidelijke prijsindicatie geeft op de website. Bij kijknaarhuizen.nl hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare gecertificeerde makelaars waardoor je tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunt profiteren van de kennis van een aankoopmakelaar.  

Meer weten?

Heb je vragen, wil je meer weten óf wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op chevron_right

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen.

De biedprocedure bij het kopen van een woning bestaat uit meerdere stappen.

1. Bieden op een woning
Als je een woning hebt gevonden die je wilt kopen, moet je een bod doen op de woning. Als je een bod doet op een woning, betekent dit dat je bereid bent om de verkoopprijs te betalen.

2. Acceptatie van het bod
Nadat je een bod hebt gedaan, moet de verkoper het bod accepteren. Als het bod wordt geaccepteerd, kan er worden overgegaan tot het ondertekenen van de koopakte, waarin alle afspraken worden vastgelegd.  

3. Onderhandelingen
Als de verkoper het bod niet accepteert, kun je de prijs onderhandelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen of een tegenbod doen. Als je akkoord gaat met het tegenbod, kan je de woning kopen tegen de nieuwe prijs. Er zal een koopakte worden opgemaakt ter ondertekening van verkoper en koper.

4. Financiering
Als je akkoord gaat met het bod of het tegenbod, moet je de financiering voor de woning regelen. De verkoper kan je verzoek afwijzen als je geen financiële middelen hebt.

5. Koopovereenkomst
Als je de financiering hebt geregeld, kun je een koopovereenkomst ondertekenen met de verkoper. De koopovereenkomst bevat alle voorwaarden en bepalingen die gelden voor de verkoop van de woning.

6. Afsluiten van de transactie
Nadat je de koopovereenkomst hebt ondertekend, kun je de transactie afsluiten. De verkoper ontvangt de verkoopsom en je ontvangt de sleutel voor de woning.

De vraagprijs van een woning wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het onroerend goed, het aantal kamers, de hoogte van de lasten, de kwaliteit van de buurt, de lokale economie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen voordat je een vraagprijs bepaalt. Een makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, door rekening te houden met deze factoren en door een marktanalyse uit te voeren.

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde en zeer vakkundige makelaars, veelal aangesloten bij de bekende brancheorganisaties zoals de NVM, VBO en Vastgoed Pro. U kunt van de makelaar verwachten dat hij ervoor zorgt dat u een goede en winstgevende deal sluit. De makelaar zal u helpen bij het zoeken naar geschikte panden, het verzamelen van documenten voor de transactie, het onderhandelen over de voorwaarden en het helpen bij de afwikkeling van de transactie. De makelaar zal u ook informeren over de lokale markt en de regelgeving, waardoor u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Contact

call (085) 080 10 60 mail info@kijknaarhuizen.nl Plan een adviesgesprek
check Altijd een topmakelaar
check Veel lokale marktkennis
check Vaste lage prijs
check Full service van hoge kwaliteit
© Copyright 2024 kijknaarhuizen.nl | Privacyverklaring | Cookiebeleid | | Algemene voorwaarden | Website door Nextlead